Volg ons voor nieuwtjes en foto's

facebook instagram

Volgende show

Onderling Muziek Toernooi

maart
zondag
26
Onderling Muziek Toernooi (OMT)
Datum 26 maart 2023
Locatie Koutershof, Rijsbergen
De Koutershof
Gratis toegang

Nieuwjaarsgroet 2021

 

Eigenlijk hadden we deze wensen graag 10 januari  tijdens een nieuwjaarsconcert in muzikale vorm willen brengen. Maar helaas, zoals de meeste activiteiten afgelopen jaar, gaat ook dit concert niet door.

Voor Con Amore was het jaar 2020 een jaar met enkele nieuwe ervaringen en zonder alles wat we normaal mogen doen....

Nadat we 2019 hadden afgesloten met een lach en een traan, namelijk met ons geslaagde MAESTRO-concert en het onverwachte afscheid van onze erevoorzitter Jac Mouws, waren we druk aan het repeteren voor het OMT.

Enkele dagen voor het geplande try-out concert samen met Wernhout Vooruit begon Corona duidelijk greep te krijgen op alle activiteiten. De uitwisseling met Wernhout Vooruit en ook het OMT zijn geannuleerd. En ineens zaten we in de lock-down.

Ook Con Amore heeft een poging gedaan om digitaal te repeteren, maar door de vertraging van de verbindingen is samenspel via een online kanaal niet mogelijk. Die bijeenkomsten waren dus beperkt tot het doorspreken van de stukken om vervolgens zelf te oefenen. 

Maar welke stukken moeten we eigenlijk oefenen? Want wat is het volgende optreden? 

De optredens in de Willaert en het Rijserf konden natuurlijk niet doorgaan. Het bondsconcours werd eerst verplaatst, toen nog een keer verplaatst en uiteindelijk gecancelled. 

Er werd voor de zomer enkele weken in kleine groepjes gerepeteerd. Na de vakantie zelfs enkele weken met het hele orkest op 1,5m afstand. Maar sinds de horeca moest sluiten zitten ook wij opnieuw thuis.

We missen het samen muziek maken enorm, en daarom zijn we toch aan het vooruit kijken. We hopen ons publiek eindelijk weer te kunnen begroeten bij onze Music Night op 13 november 2021. Laten we hopen, dat het tegen die tijd weer mogelijk is om samen te genieten van gezelligheid en een avond vol muziek.